Pärlplattor, vita eller genomskinliga?

pärlplattorPå senare tid har det kommit pärlplattor på marknaden som inte bara är vita, som på 90-talet när en annan var liten, utan i nästan alla färger av regnbågen. Och genomskinliga så klart.

http://xn--prlplattor-q5a.com/

De pärlplattor som är färgglada är så klart mer för barns skull än vuxna, men kanske finns det något hos de gröna som inte finns hos de vita? Genomskinliga pärlplattor kan man i vilket fall ha mönster under och vara säker på att man får till den bild man vill ha. Ifall man är riktigt duktig kan man lägga bara en vanlig bild under sina pärlplattor och översätta det till hur pärlorna ska sitta i ens eget huvud och sedan få till bilden trotts allt. Det är däremot svårt, och bara de som har gjort det väldigt länge klarar av det. Men det var nog just för sådana personer som genomskinliga pärlplattor utvecklades. Det var ju en väldigt smart idé trotts allt. De finns även sådana pärlplattor i större variant, för småbarn, så att de också kan lägga efter mönster ifall de vill. Barn med pärlplattor brukar inte vara intresserade av mönster, men några måste ju vara det eftersom dessa finns, eller vad säger ni?