Post-it som gör arbetet roligt

post itPost-it har vi alla använt någon gång. Färgglada lappar att skriva meddelanden eller saker att komma ihåg på som dessutom går att fästa var som helst. Men är post-it bara lappar som man kastar när man blivit påmind om det som stod på lappen?

Post-it kan faktiskt användas till mycket mer än så. Lapparna finns att köpa i olika storlekar vilket gör att man kan anpassa sina post-its utifrån sitt ändamål. Är tanken att sätta upp minneslappar vid datorskärmen eller på kylskåpet kan lite större post-it vara bra, så att de syns. En annan sak som får lapparna att synas är färgen. Post-it finns i massor av färger som gör att man snabbt lägger märke till dem och är de stora är chansen ännu större att man minns det viktiga.

Post-it-lapparnas färger kan inte bara vara bra för minnets skull. Är man morgontrött eller känner sig seg efter lunchen kan lite färg sätta guldkant på arbetsdagen. När allt annat är vitt och svart lyser färger upp och gör arbetsplatsen mer hemtrevlig. Färgglada post-it kan med andra ord höja ditt humör och öka din arbetsprestation – samtidigt som du minns fler saker du skrivit på dem eftersom de gör dig piggare och gladare!